keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Churrot ja chili-suklaakastike



Alussa me katsottiin ja kuunneltiin Meksikon ruokahistoria. Tex mex on American ja Meksikon sekaruoka, ja kuunneltiin perinteisistä ruuista. Cuacamole on tehty avokadosta. Halpoja raaka-aineita ovat maissit ja pavut. Churrot on tehty munkkitaikinasta ja kaneli. Ne on paistettu uunissa. suklaa-chilikastikkeessa on suklaata, maitoa ja chiliä, sitten sekoitettiin. Ja sitten maisteltiin. Ne oli makeita ja tulisia.

Matthias ja Antonio 4-5 E


Kokit tekivät churroja ja suklaa-chilikastiketta. Kokit kertoivat meksikolaisesta ruokakulttuurista ja vähän historiasta. Kokit näyttivät valkokankaalta kuvia joiden vieressä Luki ruokia ja aineksia he lukivat meille ne.
 
Zakariya 3b


Meksiko-pajassa kokit näyttivät: Dia esityksen kautta Meksikon ruokakulttuurista ja kertoivat mitkä raaka-aineet sopivat hyvin yhteen. Sen jälkeen kokit kysyivät onko jollakin allergioita, muutamalla lapselle oli allergioita esim. Pähkinä, Kurkku, Omena ja Chili. Sen jälkeen kokit tekivät churroja ja suklaa-chilikastiketta. Kun churrot olivat valmiita, kokit antoivat meidän maistaa churroja ja suklaa-chilikastiketta. Sitten vielä me saimme arvioida churrot ja suklaa-chilikastiketta. Sen jälkeen me tulimme tietokoneluokkaan ja kirjoitimme tämän tekstin.      
 
Andy 3A ja Lauri 3A

Se oli hyvää mutta chilikastike poltti suuta. Joimme vettä chilikastikkeen jälkeen. Ne jotka olivat allergisia, he saivat chilitöntä suklaakastiketta. Kokit kertoivat meksikolaisista ruuista, siinä oli monta eri ruokaa.
 
Iisakki ja Joni 1C
 



Söimme Churroja ja suklaa-chilikastiketta se oli kivaa ja hauskaa kokit olivat kivoja. Suklaa-chilikastike oli mieto. kaikki oli kivaa.
 
Karlo ja Tomppa 2A



3 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja suklaakastike näyttää todella herkulliselta.

    Edcel John Castro 6A

    VastaaPoista
  2. Suklaakastike on hyvää koko maailmassa.

    angelica 2D

    VastaaPoista
  3. suklaa oli tosi hyväää

    VastaaPoista