Ruokapajassa lisäsimme ruokaan
kermavaahtoa. Kokit käyttivät liekinheitintä. Lisäksi kokit kertoivat Ranskan
ruokakulttuurista. Pääsimme myös maistelemaan Ranskalaista jälkiruokaa.
Liisa Aaltonen 2C ja Kukkis 6A (avustaja)
Kuva: Elmo, Kassu ja Rasmus 3A
Ruokapajassa syötiin lettuja missä oli appelsiiniä ja myös sitruuna hilloa. Ja kuunneltiin ohjeita. Siellä on kivaa.
Kuulostaa herkulliselta. Tulee ihan vesi kielelle, kun ennen ruokatuntia lukee tällaista blogia.
VastaaPoistaT: Liisan äiti
Kuulostaa minunkin mielestä herkulliselta. Tässä yritän saada myös opettajanhuoneeseen maistiaisia :)
VastaaPoistaPaula
Mmmm... Se oli hyvää! Haluan syödä sitä
VastaaPoistaRiina
Namilta näyttää.
VastaaPoistaangelica
Tosi hyvältä näyttää
VastaaPoistaOona
Mä olin siellä.Se oli tosi herkullista!
VastaaPoistaHienoja piirrustuksia ja varmasti maistu hyvälle
VastaaPoistaJUlia