maanantai 8. huhtikuuta 2013

Crepes Suzette


Ruokapajassa lisäsimme ruokaan kermavaahtoa. Kokit käyttivät liekinheitintä. Lisäksi kokit kertoivat Ranskan ruokakulttuurista. Pääsimme myös maistelemaan Ranskalaista jälkiruokaa.

 Liisa Aaltonen 2C ja Kukkis 6A (avustaja)

Kuva: Elmo, Kassu ja Rasmus 3A



Ruokapajassa syötiin lettuja missä oli appelsiiniä ja myös sitruuna hilloa. Ja kuunneltiin ohjeita. Siellä on kivaa.
 
Victor ja Azmer 5-6E

7 kommenttia:

  1. Kuulostaa herkulliselta. Tulee ihan vesi kielelle, kun ennen ruokatuntia lukee tällaista blogia.
    T: Liisan äiti

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa minunkin mielestä herkulliselta. Tässä yritän saada myös opettajanhuoneeseen maistiaisia :)

    Paula

    VastaaPoista
  3. Mmmm... Se oli hyvää! Haluan syödä sitä
    Riina

    VastaaPoista
  4. Namilta näyttää.


    angelica

    VastaaPoista
  5. Tosi hyvältä näyttää

    Oona

    VastaaPoista
  6. Mä olin siellä.Se oli tosi herkullista!

    VastaaPoista
  7. Hienoja piirrustuksia ja varmasti maistu hyvälle
    JUlia

    VastaaPoista