PASHA
100 g voita
1 dl sokeria
2 prk (à 200 g) maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
1 kananmuna
½ sitruunanmehu
2 tl vanilliinisokeria
1/2 dl mantelirouhetta
1/2 dl rusinoita
1/2 dl sukaattia
tuoreita tai säilykehedelmiä
Vaihe 1
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää rahka, muna, mausteet ja vaahdoksi vatkattu kerma. Pane rahkaseos valumaan kostutetulla sideharsolla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään. Voit käyttää myös suodatinpaperilla vuorattua kahvisuodatinta tai kukkaruukkua. Anna valua kylmässä yön yli.
Vaihe 2
Kumoa pasha seuraavana päivänä tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä. Tarjoa jälkiruokana tai kahvipöydässä.
Kumoa pasha seuraavana päivänä tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä. Tarjoa jälkiruokana tai kahvipöydässä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti