torstai 11. huhtikuuta 2013

RESEPTI

PASHA


100 g voita
1 dl sokeria
2 prk (à 200 g) maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
1 kananmuna
½ sitruunanmehu
2 tl vanilliinisokeria



1/2 dl mantelirouhetta
1/2 dl rusinoita
1/2 dl sukaattia

Koristeeksi
tuoreita tai säilykehedelmiä






Vaihe 1
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää rahka, muna, mausteet ja vaahdoksi vatkattu kerma. Pane rahkaseos valumaan kostutetulla sideharsolla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään. Voit käyttää myös suodatinpaperilla vuorattua kahvisuodatinta tai kukkaruukkua. Anna valua kylmässä yön yli.

Vaihe 2
Kumoa pasha seuraavana päivänä tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä. Tarjoa jälkiruokana tai kahvipöydässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti